日本語
ヴァイオリン と ギター の パフォ-マンス2011
ヴァイオリン と ギター の パフォ-マンス2010
ヴァイオリン と ギター の パフォ-マンス2014
Past Projects in The Netherlands
Youtube Channels
Cicilia ongakuin's on Youtube
Cicilia Music on Youtube
Google Plus
googleplusicon
Cicilia Ongakuin
Tel: 0297 75 3889
Cicilia Ongakuin
Sanukimachi 588-10, Ryugasaki Shi, Ibarakiken.

Classical Guitar & Violin School in Sanuki, Ryugasaki

We aim to take you to your best level ♪
Welcome to our site for guitar and violin teaching in Ryugasaki.. We are highly skilled and licensed teachers for the classical guitar and the violin, and we would like to share our teaching experience and love for the art of music with you.

We welcome all ages and levels of students, from children that just got their first instrument, to adults who might have been thinking to have lessons for many years now, but just did not find the time up to now. Also advanced players who would like to specialize about music or want to go to the conservatory are welcome.

We are able to teach Violin and Guitar in english and japanese. Guitarlessons can, in addition to english and japanese, also be in spanish and dutch. On the specific pages about the violin and guitar you will be able to find more information about the teachers and the lessons.

If you have any questions feel free to contact us for a trial lesson! The trial lesson will be 30 minutes and costs 1000 yen.

A Video about our past Projects and Lessons. Enjoy!

Starting Campain in Sanuki.

Just now:* No registration Costs (normaly 3000 yen)*.

Trial Lesson: 1000 yen.

Contact シシリア音楽院
form

お名前 *
Message *